Glemmer du?

En kabaret om tiden før, under og efter besættelsen

Glemmer du?

En kabaret om tiden før, under og efter besættelsen.

Mads Elung-Jensen
Niels Bo Emgren

Den klassiske operasanger Mads Elung-Jensen skrev i 2005 sin første kabaretforestilling til sit ensemble Kopenhagen Kabarett i det dengang nyåbnede LiteraturHaus i København.. Siden er det blevet til mange morsomme og tankevækkende kabaretforestillinger fra Mads’ hånd og med hans foredrag.

I 75-året for Danmarks befrielse inviterer Mads og hans gamle Kopenhagen Kabarett-kammerat Niels Bo Emgren til en ny kabaretforestilling, Glemmer du?

Glemmer du? er en kabaret om Danmark i tiden før, under og efter besættelsen, måske den meste spændende og afgørende tid i Danmarkshistorien.

Mest af alt synger de tidens umådeligt populære revy- og filmsange som ”Glemmer du, så husker jeg”, ”Man binder os på mund og hånd”, ”Den sidste turist i Europa” og ”To lys på et bord”.

Mads Elung-Jensen og Niels Bo Emgren blander den politiske historie med personlige historier fra Mads’ mormor og morfar Ella og Rohdes dramatiske liv.

Mads og Niels dannede i 2004 med fire kolleger ensemblet Kopenhagen Kabarett, der specialiserede sig i den elegante og virtuose underholdningsmusik fra Weimarrepublikkens Berlin.

Kopenhagen Kabarett nåede i sin levetid ud til et stort dansk publikum, både live og i populære TV og radioudsendelser.

Nu har Mads og Niels fundet sammen igen, og de glæder sig til at præsentere deres nye kabaret i LiteraturHaus i København den 3. november 2020.