Glemmer du?

En kabaret om tiden før, under og efter besættelsen

Glemmer du?

En kabaret om tiden før, under og efter besættelsen.

Mads Elung-Jensen
Niels Bo Emgren

Den klassiske operasanger Mads Elung-Jensen skrev i 2005 sin første kabaretforestilling til sit ensemble Kopenhagen Kabarett i det dengang nyåbnede LiteraturHaus i København.. Siden er det blevet til mange morsomme og tankevækkende kabaretforestillinger fra Mads’ hånd og med hans foredrag.

I 75-året for Danmarks befrielse inviterer Mads og hans gamle Kopenhagen Kabarett-kammerat Niels Bo Emgren til en ny kabaretforestilling, Glemmer du?

Glemmer du? er en kabaret om Danmark i tiden før, under og efter besættelsen, måske den meste spændende og afgørende tid i Danmarkshistorien.

Mads Elung-Jensen og Niels Bo Emgren blander den politiske historie med personlige historier fra Mads’ mormor og morfar Ella og Rohdes dramatiske liv.

Mest af alt synger de tidens umådeligt populære revy- og filmsange som ”Glemmer du, så husker jeg”, ”Man binder os på mund og hånd”, ”Den sidste turist i Europa” og ”To lys på et bord”.

Mads og Niels dannede i 2004 med fire kolleger ensemblet Kopenhagen Kabarett, der specialiserede sig i den elegante og virtuose underholdningsmusik fra Weimarrepublikkens Berlin.

Kopenhagen Kabarett nåede i sin levetid ud til et stort dansk publikum, både live og i populære TV og radioudsendelser.

Nu har Mads og Niels fundet sammen igen, og de glæder sig til at præsentere deres nye kabaret i LiteraturHaus i København den 3. november 2020.